To Top

Ik kocht de SEBO gezichtscrème voor het eerst in Masada (de eerste keer dat ik in Israël was) en het effect van de crème verbaasde me echt. Ik kon mijn foundation ook probleemloos aanbrengen zonder enige schilfering. Ongelooflijk! 

Melissa Lindo | Canada


De hardnekkigste pso-vlekjes bevinden zich rond m'n neus. Elke ochtend en avond reinig ik m'n gezicht met de Clineral Skinpro Gentle Cleansing Gel die speciaal ontwikkeld is voor de (over)gevoelige, intolerante huid. Daarna smeer ik m'n gezicht in met de Skinpro Calming Facial Moisturizer.

Ook deze producten voelen heel fris aan, wat ontzettend deugd doet. Met kleine drukkende cirkelbewegingen masseer ik de moisturizer over mn gezicht. Op een zonnige dag kies ik voor de Protective Moisturizing Cream SPF50 die beschermt tegen UVA en UVB stralen. De textuur is wel wat dikker en daarom is het aangeraden om een dun laagje aan te brengen. 

Op de foto zie je de evolutie na week 1, 2 en 3.

eline 4 weken

Eline Vercruysse | België


Ik was laatst in IsraëI met een groep op reis (mijn eerste keer!) en we stopten aan de AHAVA fabriek bij de Dode Zee (fantastisch!).

Ik nam het X-Zema product mee voor mijn dochter, die al alle crèmes op markt geprobeerd heeft om haar eczeem te behandelen (voorgeschreven zalfjes tot crèmes van de apotheker). Tevergeefs, niets werkte, behalve dit product.   

Mozelle Stanton | Amerika


Ik heb vaak last van psoriasis, vooral als ik last heb van stress. Een vriendin raadde mij Clineral PSO aan, dus ik gebruikte de Body Cream aan een vlek op mijn arm. De vlekken waren rood en enorm schilferig. Het resultaat was fantastisch. De vlek werd diezelfde dag nog minder rood, de schilfering verdween en de plek was nog nauwelijks zichtbaar. Ik bleef de crème smeren, andere crèmes voelden vaak vettig en onaangenaam aan, maar deze kon ik blijven smeren tot de plek volledig verdwenen was. Het smeert en ruikt aangenaam en ik kan het preventief, tijdens irritaties en nadien gebruiken, geweldig toch?!

Foto: Links: schilferende rode plek  Rechts: slechts 2 à 3 uur later, duidelijk minder schilfering, roodheid en jeuk.

voorna Kasper 1

Kasper Van Opstal | België


Ik had chronische eczeem aan mijn voeten. Ik kocht de Clineral X-Zema handcrème een jaar geleden en mijn uitslag is zo goed als weg. Twee maanden geleden stopte ik met Clineral te gebruiken en stapte over naar een andere crème en mijn eczeem is volop terug. Ik dacht dat mijn lijdensweg voorbij was. Nu heb ik mijn les geleerd en gebruik ik weer Clineral.

Helena Tenne | Israël


Een groot deel van m'n pso-probleem is gesitueerd in en rond m'n haar (schedel, haargrens, wenkbrauwen, rond de oren). De schilfers bezorgen me vaak onterecht een onverzorgde look. Ik gebruik nu 4 weken het Scalp Cream Mask en Scalp Shampoo en de resultaten zijn heel positief.

Beide producten doen ongelooflijk veel deugd aan de schedel. Ze bieden een ontzettend fris gevoel. Het lijkt alsof er munt, of een ander verkwikkend ingrediënt, in verwerkt is.  Dat wekt een licht tintelend effect op, zonder echt te prikken. Alle jeuk verdwijnt ogenblikkelijk. Zalig!

Na gebruik zijn de vlekjes wat roder, maar de schilfers blijven ongeveer 24u weg waardoor het probleem van de onverzorgde look van de baan geveegd wordt. Zonder schilfers kan je je gewoon maquilleren en de rode vlekjes wegwerken. Hoe vaker ik de producten gebruik, hoe langer de schilfertjes wegblijven.

De textuur van beide producten is stevig, maar goed smeerbaar. Het masker lijkt wel een modderpasta uit een kuuroord. Als de shampoo in contact komt met het natte haar, schuimt die voldoende. De licht gecitroneerde geur is ook heel aangenaam. Volgens de voorschriften is het aangeraden om eerst het haar te wassen met Clineral PSO Scalp Shampoo, nadien het masker aan te brengen en die na 2-3 minuten uit te spoelen.

eline 4 voor na shampoo

Eline Vercruysse | België


 

Heb je ook Clineral gebruikt en ben je overtuigd? Deel je ervaring via het Contactformulier en je verhaal kan op de website komen te staan!

Ik wil mijn ervaring delen!