To Top

Clineral: Het merk

  • Clineral beste merk in 2012

  • SkinPro beste product in 2015

  • Clineral is opgericht in 2009 door AHAVA-Dead Sea Laboratories
  • Clineral is een op Dode Zee Mineralen gebaseerde ‘Dermo-cosmetica lijn’, voor het inperken van de symptomen van chronische huidaandoeningen.
  • Op de Israelische markt worden de Clineral products erg goed ontvangen door zowel consumenten als door de professionele dermatologie
  • Clineral producten hebben tweemaal de Israelische award gewonnen voor “Beste product van het jaar” 

Natuurlijke Remedie

Dode Zee modder en mineralen bevatten uitzonderlijke huidvriendelijke eigenschappen die voorzien in een verlichting van de symptomen van huidaandoeningen.

Dode Zee Mineralen

Bevatten de meest essentiele mineralen voor het activeren van de vitale huidfuncties: Mg (Magnesium), Ca (Calcium), Br (Broom), Na (Sodium), K (Kalium), Sr (Strontium) en meer. Verbeteren de hydratatie van de huid, versterken de natuurlijke huidbarriere en het natuurlijke ontstekingsremmende en beschermende vermogen.

Dode Zee Minerale Modder

De zwarte mineraalrijke modder, die wordt gewonnen aan de oevers van de Dode Zee, is wereldwijd bekend vanwege haar therapeutische eigenschappen. De modder werkt ontstekingsremmend, ontsmettend en verzachtend. Perfect voor het behandelen van verschillende huidaandoeningen en gevoeligheden.

ABCD – Het kalmerende “Anti – Irritatie” Complex:

Allantoine

Allantoïne is een plantextract van de Smeerwortel, een plant uit europa, met verzachtende en anti-irriterende eigenschappen. Allantoine staat geregistreerd als een veilig en effectief beschermend ingredient, effectief voor het behandelen van huidaandoendingen zoals atopische dermatitis en psoriasis.

Bisabolol

Afkomstig van de verzachtende kamillepland, rijk aan irritatie- en ontstekingsremmende eigenschappen. Wordt al honderden jaren gebruikt als medicinale toepassing voor het verminderen van een gevoelige huid.

Calendula olie

Calendula, ook bekend als de gouden fabriek, wordt gebruijkt voor het natuurlijk behandelen van wonden, kalmeren van roodheden irritaties, kleine brandwonden, acne, huiduitslag en verschillende typen schimmels. Calendula bezit ook ontstekingsremmende eigenschappen

Dipotassium Glycyrrhizinate (DPG - anti-inflammatory agent)

Dit is een Ester van Glycyrrhetinizuur. Een ontstekingsremmend molecuul, Anti-inflammatory molecule afgeleid van zoethoutwortelextraxt, met de vergelijkbare kracht van indomethacine (non-steroidal ontstekingsremmend medicijn). Het is klinisch bewezen dat Dipotassium een natuurlijke anti-histamine werking bezit.